Víte, jaký je rozdíl mezi klasickou ledovou kávou a cold brew? U klasické ledové kávy prochází voda varem a následně se ochlazuje. U cold brew se voda nevaří vůbec, ale namletá kávová zrna se louhují ve studené vodě po dobu více než dvaceti hodin. Pokud se domníváte, že káva, která se nevaří, je slabší, jste na omylu. Cold brew má naopak vyšší obsah kofeinu, ale také nižší aciditu – kyselost. Zastudena připravované cold brew má jemnější a sladší chuť než horká káva. V Costa Coffee můžete vybírat hned ze tří variant této opravdu studené kávy.
Cold brew klasické – představuje čistou chuť kávy na ledu.
Cold brew s mléčnou pěnou – ta zjemní jinak poměrně silní nápoj. Tato varianta potěší všechny, kteří si jinak rádi dávají cappuccino.
Cold brew mango – ledová káva s mangovým pyré. Exotická ovocná chuť, která v kombinaci s kávou nabudí tělo a osvěží mysl.