Espresso je nápoj o objemu zhruba 30  ml vyrobený pod tlakem přibližně 9 barů s doporučeným časem extrakce 20 až 30 sekund. Chceme-li připravit dokonalé espresso pak za použití 14g kávy. Prvním a základním kritériem hodnocení  kvality extrakce je kávová pěna na povrchu, crema, jež se během ní vytváří. Espresso je jen jedno. Neexistuje žádné malé či velké espresso, a už vůbec ne piccolo.  

 
Ristretto
Ristretto je kratší espresso o objemu zhruba 20 ml. Silnější „kick“ nebo-li česky lidově „kávové nakopnutí“ je bohaté v chuti, nikoliv však v objemu kofeinu.
 
Espresso doppio (Double Shot)
„Dvojité espresso“ obsahuje dvojnásobné množství kávy (14–20 g) a dvojnásobné množství vody (60 ml) v jednom šálku.
 
Espresso macchiato (vyslovuje se „makjáto“)
Klasické espresso macchiato je káva s kapkou mléčné pěny vloženou do kávové pěny. Moderní verze nápoje je miniaturní cappuccino – 80 ml, šálek obsahuje espresso a je doplněný až po okraj mikropěnou.
 
Cappucino
Cappucino je silnější nápoj s mléčnou pěnou, základem je espresso a teplé mléko,
podle klasické italské receptury v poměru 1/3 espressa, 1/3 mléka a 1/3 mléčné pěny. V našich kavárnách navíc nabízíme čokoládový a skořicový posyp. 
 
Caffè latte
Caffè latte, z italského »caffèlatte« – káva a mléko – je náš nejslabší, co se týče obsahu kofeinu, mléčný nápoj, který se připravuje z espressa a krémového mléka. Je to nápoj jednolité barvy (čehož docílíme rychlým prolitím espressa) s mléčnou pěnou o výšce 1 cm na povrchu a kávovou tečkou uprostřed. Primo a medio velikost si můžete vychutnat ze sklenic, massimo velikost potom ze šálku o objemu 500 ml.
 
Flat white
Je velmi silná káva, bohaté chuti s jemnou mikropěnou a je připravována technikou latte art, u které je zapotřebí vytvořit jemnou krémovou pěnu s minimálními bublinami. Základem našeho nápoje je cortissimo, což je velmi krátký kávový extrakt za použití 21 g kávy.
 
Americano
Americano je espresso doplněné pro zvýšení objemu horkou vodou, a to nejčastěji v poměru 1:5.